Загалом дуже миле місце. З позитиву: просто красиво. Дуже красиво. і доступ до всіх благ цивілізації (напр.: є де подітися в очікуванні сеансу - скучати не доведеться). туди добре піти з натовпом приятелів, щоб гарно провести час, попити кави, покататися, потусити, себе показати, на інших подивитись. Цій концепції (тобто, ковзанки у торгово-розважальному центрі) об"єкт цілком відповідає. Але для серйозних зайнять я б туди не ходила. З негативу: каток досить невеликий. Звісно, не "Піонер", але менший за "Більшовик" і особисто у мене складалося враження, що весь час крутишся довкола себе, а розігнатись нема де. Можливо тому адміністрація активно забороняє, як вони це називають, "елементи фігурного кататння". Ну, звісно, "йолочка" (теж елемент фігурного катання))), трійки-джексони і т.п. до списку заборонених не належать, але стрибки, лібели-більмани, майже всі обертання, як обіцяли, будуть суворо каратися (особисто суворості покарання не перевіряла). Але і з цим на певних етапах можна миритися. Гірше, як на мене, те, що там дуже жарко. Каталась у майці (!!!), і все одно не комфортно. До того ж дратує запах смаженої курки з сусідньої забігайлівки. Словом, атмосфера неробоча і тренуванню не відповідає. У зв"язку з цим, мабуть, і лід, як би це сказати... надто м"який, чи що... А ще там, здається, коротші сеанси. Я не слідкувала за часом, але, здається, чистого катання лише 45 хвилин. Якщо не так, прошу мене виправити.
|